Predĺžená záruka na vysokotlakové čističe AVA of Norway

AVA of Norway vyrába kvalitné produkty, preto svojim zákazníkom poskytuje predĺženú záruku až na 20 rokov bez drahých servisných zmlúv. Na modely AVA GO, V6, Easy a Smart platí záruka až 10 rokov, na AVA Master a Evolution platí plná záruka 20 rokov.

ZÁRUKA V SKRATKE

Spotrebiteľská záruka znamená, že naše výrobky boli vyvinuté tak, aby sa dali opraviť a aby ste sa ako spotrebiteľ mohli rozhodnúť, že si stroj budete udržiavať a opravovať sami, a tak využívať našu spotrebiteľskú záruku. Starostlivosť o výrobok AVA by mala byť jednoduchá. Sme presvedčený, že vy ako zákazník by ste mali byť odmenený za prácu, ktorú ste vynaložili na údržbu, predĺženou zárukou.


Ekologický dizajn, právo zákazníka na údržbu, dlhá životnosť produktu, možnosť opravy, opätovného použitia a obehové hospodárstvo sú pre nás viac než len slová. AVA z Nórska je členom Right to Repair Europe a neustále pracuje na vylepšeniach, aby sa predĺžil životný cyklus všetkých produktov AVA. Tým, že sme za vás, alebo vám pomôžu, vykonať potrebnú údržbu bezpečne a efektívne bez zbytočných nákladov, natočili sme niekoľko videí, ktoré ukazujú, ako udržiavať váš tlakový čistič.

AKO FUNGUJE ZÁRUKA

1. Zaregistrujte svoj tlakový čistič AVA do 6 mesiacov od dátumu nákupu.
2. V prípade potreby vykonajte servis – minimálne každých 5 rokov.
3. Registráciou vykonanej služby predĺžite záruku o 5 rokov.