AVA of Norway - vysokotlakové čističe vyrobené tak, aby vydržali

Vapky od poprednej Nórskej značky Ava of Norway sú vyrobené tak, aby vydržali. Prvotriedne materiály, kvalitné prepracovanie a škandinávska kvalita ich v súčasnosti radí k najobľúbenejším pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj na profi využitie. 

Prehlaď modelov:

Potrebujete kvalitne umyť Vaše auto, motocykel, fasádu domu, chodník, terasu alebo plot? Vysokotlakový čistič Ava of Norway Vám s tým rád pomôže. Už tá najnižšia rada AVA SMART dokáže naplniť predstavy aj náročnejšieho zákazníka, pretože spĺňa mnoho funkcií, ktoré sa od vysokotlakového čističa očakávajú a ako bonus má zariadenie dostatočnú odolnosť proti nárazu. Samozrejmosťou u týchto hadíc je navijak AVA FOLLOW ME a variabilný nástavec AVA Zoom Lance.  NA radu SMART poskytuje výrobca záruku až 10rokov.

Vyššia rada vysokotlakových čističov AVA Master s tlakom až 145 bar vyčistí už takmer všetko. Osem metrová hadica AVA Steel Reinforced Hose je naozaj postačujúca pre väčšinu čistení v domácnosti, ale pri vyšších radách sa tieto vapky často využívajú ako pomocník pri čistení aj vo firmách. Rada MASTER obsahuje 4 valcové kovové čerpadlo s dlhou životnosťou a výkonom. Výrobca na tieto vysokotlakové čističe poskytuje záruku až 20rokov.

Pre tých najnáročnejších je tu rada AVA Evolution až s 20 ročnou zárukou. Používanie série Evolution Vám prinesie nový zážitok z umývania. Séria EVOLUTION má 4 a6 valcové celokovové čerpadlá s dlhou živoťou. Majú extrémne nízke ťažisko a môžu mať až 20m dlhú hadicu. Samozrejmosťou v tomto prípade je záruka až 20rokov.

Menej vyhadzovania a väčšie zameranie na údržbu pevných výrobkov je jednoducho dobrým environmentálnym opatrením. Spustenie dôkladného servisného programu a poskytnutie až 20-ročnej záruky je pre zákazníka dostatočným dôvodom aby nad kúpou tohto pomocníka do domácnosti začal uvažovať.